Leth Letselschade - Arbeid - Leth Mediation

Leth Letselschade

In de letselschaderegeling zijn wij  meer dan 25 jaar werkzaam. Een groot gedeelte daarvan in de (letselschade-) procespraktijk.

De twee voorwaarden voor een goede (rechts-)bijstand zijn: een topkwaliteit en een vertrouwensrelatie met de cliënt. Deze moet ervan uit kunnen gaan dat zijn belangenbehartiger tot het uiterste wil gaan.

Dus: deskundigheid gecombineerd met een gezonde portie uithoudingsvermogen, ten bate van de cliënt, werkt het beste.

De letselschaderegeling, alsmede arbeidsrechtelijke aspecten zijn bij uitstek gebieden waar de combinatie het beste werkt.

Een ongeval kan u zomaar overkomen.

wegwijzerLetselschade?

Veelal heeft een verkeersongeval, arbeidsongeval of een medische fout verstrekkende gevolgen met lichamelijk en/of geestelijk letsel.
Er komt naast het opgelopen letsel financieel gezien het nodige op het slachtoffer af. Dit vraagt veel energie van het slachtoffer (en omgeving). Energie die het slachtoffer nodig heeft voor – hopelijk volledig – lichamelijk en geestelijk herstel.

Aspecten van financiële zorg (verlies van verdienvermogen, materiële en immateriële schade) en arbeid gerelateerde zorg leiden af van dit herstel. Die zorg kunt u aan ons uit handen geven. U kunt zich dan zoveel als mogelijk richten op herstel na ongeval.

Wij behartigen UW belangen en verhalen de schade voor u.

Wilt u weten wat dit voor u betekent, neem dan vandaag nog telefonisch contact met ons op  – tel. 085 – 303 15 24 of vul het contactformulier in.

 


 

Tel. 085 – 303 15 24